Deze website maakt gebruik van anonieme cookies.

Verf | Reekers-VIsser | Schilderwerken

Verf

sikkens alphalux sfVerf is verkrijgbaar in vele kwaliteiten, kleuren en soorten. Enkel belangrijke eigenschappen waar een goede verf aan moet voldoen is onder andereoptimale dekking, goede vloeiing, uv-bestendig, waterafstotend, goede dichtheid, en voornamelijk een lange duurzaamheid. Om deze reden gebruiken wij o.a. de merken Veveo, Sikkens, Boonstoppel en Trimetal.

 Houtwerk

Voor houtwerk, zowel binnen als buiten maken we gebruik van het merk Veveo, vanwege de goed dekkende en gelijkmatig vloeiende eigenschappen. Dit zorgt voor een nog mooier resultaat. Houtwerk wordt afhankelijk van de staat van het schilderwerk, ontvet, opgeschuurd, waar nodig gerepareerd, kale en gerepareerde plekken voorgronden, geheel gronden, daarna wordt het licht opgeschuurd, en in kleur afgelakt. Indien er nog andere wensen zijn, kan dat in overleg.

 

Wanden en plafond

SikkenskleurenwaaierWanden en plafonds worden voornamelijk geschilderd met latex van het merk Sikkens. Deze is op vrijwel elke RAL-kleur te mengen, en is alleen geschikt om binnen te gebruiken. Voor vochtplekken, schimmel en nicotine plafonds en wanden wordt er geen latex gebruikt, omdat de waterbasis van latex de nicotine of vochtplek ''activeert'' waardoor de plek na het drogen weer tevoorschijn komt. Hiervoor wordt een speciale isolerende verf gebruikt die een beschermende laag over de vlek vormen. Vochtige ruimtes, zoals een badkamer, worden behandeld met een verf die de volgende kenmerken heeft: schimmelbestendig, waterdampdoorlatend, emissievrij, goed dekkend en schrobvast. Daarnaast is er ook muurverf verkrijgbaar voor buiten.

 

 

kleur 01grey 02kleur 03kleur 04kleur 05kleur 06kleur 07grey 08grey 09grey 10grey 11grey 12grey 13grey 14grey 15