Deze website maakt gebruik van anonieme cookies.

Welkom | Reekers-VIsser | Schilderwerken

Welkom

schlderkozijnAl meer dan een eeuw biedt Reekers Schilderwerken een complete en betrouwbare service op het gebied van schilderwerken, glaszetten en houtrotsanering. In die jaren is een brede klantenkring opgebouwd. Grote en kleinere opdrachten worden met zorg en vakmanschap uitgevoerd. Voor bedrijven, overheid, instellingen, scholen, ziekenhuizen, woningcorporaties en vanzelfsprekend voor particulieren.

Reekers-Visser ziet zijn service veel ruimer dan alleen het puur uitvoeren van schilderwerken. Uw opdracht van vandaag is immers ons visitekaartje voor morgen.

Daarom werkt Reekers-visser heel persoonlijk. Natuurlijk vraagt ieder project een speciale aanpak, maar globaal is de werkwijze hetzelfde. We brengen altijd eerst een gedegen advies uit, met aandacht voor zowel kwaliteits- als budgetaire aspecten. Daarna volgt de uitvoering. Daarbij speelt kennis een grote rol: kennis van ondergronden en kennis van verfsystemen. Gezien de evolutie van de verf is het van belang om terug te kunnen vallen op de vakkennis van de verf leverancier. Deze kennis wordt bij ons gecombineerd met een jarenlange ervaring.